Melaminmuggar.se
Logo varumärke Rice

Mugg Latte Grön/Turkos Marrakesh

Ta med latten och komplettera med silikonlock. En färgglad mugg med rosa insida och grön/turkos marrakesh print. Läs mer

99:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ta med latten och komplettera med silikonlock. En färgglad mugg med rosa insida och grön/turkos marrakesh print. Muggarna finns i flera färger och mönster som är fina att kombinera tillsammans. Denna mugg passar till både kalaset, festen, picnicen och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad mugg. Tål maskindisk men inte micro. Denna produkt är godkänd för livsmedel. Mått: 13 cm x 9 cm. Material: Melamin.

Missa inte att köpa till silikonlock.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315095654
Lev. artikelnummer: MELCU-LMAGT
Vikt: 190 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, kända bland annat för sina fantastiskt fina muggar i melamin.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice